OM OSS

Välkomna till Sannarps Bil

Sannarps Bil AB är auktoriserad återförsäljare för Peugeot i Halmstad. Vi satsar på att erbjuda våra kunder rätt bil oavsett behov och personlig service . Köp din nya Peugeot personbil, Peugeot transportbil, och begagnade bil av oss!

Thomas Fredblad startade sommaren 2000 Sannarps Bil AB. Affärsidén är att sälja Peugeot´s populära bilprogram. Peugeot har idag ett av bilmarknadens mest kompletta bilprogram med såväl skåp och flakbilar till fräcka cabbar och limousiner.
Med utgångspunkt från detta valde vi att starta en bilfirma med detta program och vi finns nu på Sannarps
industriområde i Halmstad i nya fräscha lokaler. Vi köper
och säljer nya och begagnade bilar och önskar alla som går i bilbytartankar välkomna till oss.

Från 2012  är vi även auktoriserad Peugeot verkstad och är experter på din Peugeot. Vi har mer än 30 års erfarenhet av Peugeot och Citroën då delar av personalen kommer ursprungligen från Bilspecialisterna, Halmstad.
Vi är auktoriserade för Peugeot och även anslutna till MECA Car Service vilket innebär att vi servar och reparerar alla bilmärken. För oss är bra service och kvalité en självklarhet och vill vara det givna valet av verkstad för dig.

1 Juni 2018 tackar Thomas Fredblad för sig och lämnar över Sannarps Bil till Anders Karlsson och Mikael Fridh som båda har drivit Sannarps Bilservice sedan 2012.
Sannarps Bliservice och Sannarps Bil som då blir ett företag och med samma kompetens, service, personlighet och
stort engagemang kommer vi fortsätta driva Sannarps Bil.

vi fixar din bästa bilaffär!